Boekhoudsoftware

Alles over de selectie en implementatie van boekhoudsoftware

Met boekhoudsoftware automatiseert u administratieve processen. Het ICT informatiecentrum biedt u kennis en informatie waarmee u betere keuzes kunt maken en weet hoe u een boekhoudsoftware project optimaal organiseert en uitvoert.

Als u zich oriënteert …

Begin uw oriëntatie met de Boekhoudsoftware box, voor basiskennis over boekhoudsoftware en alle informatie over het opzetten en uitvoeren van een boekhoudsoftware selectietraject en bepaal of u hulp en advies nodig heeft van een externe ICT adviespartner.

Als u gaat selecteren …

Maak gebruik van de scherpe visies, heldere tips, deskundige adviezen en praktische ervaringen van tientallen boekhoudsoftware specialisten. U leest deze in de boeken die onderdeel zijn van de Boekhoudsoftware box. Gebruik de overzichten en checklists in het Handboek Softwareselectie en bepaal de rol van een externe ICT adviespartner.

 

Als u gaat implementeren …

Lees in de Boekhoudsoftware box hoe u ervoor zorgt dat boekhoudsoftware leveranciers hun beloften waarmaken en planningen en budgetten nakomen. In ‘Leren van boekhoudsoftware selecties’ (onderdeel van de Boekhoudsoftware box) leest u wanneer het in deze fase fout kan gaan en hoe u dat voorkomt. De keuze van een goede implementatiepartner is belangrijk.