BPM software

Alles over de selectie en implementatie van BPM software

Business process management software is bijna niet meer weg te denken uit organisaties. Het ondersteunt documentatie, optimalisatie en automatisering van uw bedrijfsprocessen, waarbij uw klant altijd centraal staat. Op basis van welke criteria past het ene BPM pakket beter bij u dan het andere? Met kennis en informatie biedt het ICT informatiecentrum hulp bij het kiezen, selecteren en implementeren van BPM software.


Home
BPM software
BPM-software
Gratis BPM box
Tips, adviezen en kennis over BPM software
brochures
Download whitepapers
Praktische kennisdecumenten over BPM software
 

BPM software

Business process management software is bijna niet meer weg te denken uit organisaties. Wat is business process management software precies en wat kunt u ermee? Met deze korte introductie over business process management software informeren wij u graag, zodat u kunt ontdekken of BPM ook iets voor uw organisatie is. Om u hulp te bieden bij het selecteren en implementeren van een BPM pakket biedt het ICT informatiecentrum u diverse kennisproducten. U vindt die via deze pagina.

BPM leveranciers

Hier verschijnt binnenkort een lijst van business process management aanbieders.

Wat is business process management software?

BPM omvat documentatie, optimalisatie en automatisering van bedrijfsprocessen, waarbij uw klant altijd centraal staat. Het biedt inzicht in relaties tussen processen, de aansluiting en verwerking van informatie en zwakke plekken in de workflow van uw organisatie. Voor deze veranderstrategie zijn diverse soorten business process management software verkrijgbaar. Deze software zorgt onder andere voor meetbare en inzichtelijke bedrijfsprocessen, een kortere doorlooptijd, gewaarborgde kwaliteit van processen, kostenbesparing, verhoogde productiviteit van uw medewerkers en een grotere flexibiliteit van de processen en uw organisatie an sich.

Whitepapers

Diverse specialisten op het gebied van business process management publiceren whitepapers en andere kennisdocumenten op ICTwhitepapers.nl. Zo laten zij u delen in hun deskundigheid, visies en adviezen. Bekijk en download hier alvast de meest actuele whitepapers over BPM software

Wat kunt u met business process management software?

De belangrijkste functionaliteit van business process management software is de ondersteuning en documentatie van uw bedrijfsprocessen. Business process management software ondersteunt bij het beschrijven, ontwerpen en communiceren van processen, het meten en rapporteren van de prestaties en het verbeteren van de processen. Daarnaast worden versiebeheer, distributie en bewaartermijnen van documentatie ondersteund, zodat ook dit geen tijd meer kost. Verder biedt de BPM software allerlei integraties en ondersteuning van kwaliteitsmanagement, ERP en CRM systemen, kantoorautomatisering, webshops en projectmanagement. Mocht dit alles nog niet aan de wensen van u en uw organisatie voldoen, dan zijn er nog legio maatwerk mogelijkehden.

Events

Bekijk de nieuwste beurzen, congressen, seminars, workshops, masterclasses en andere events rondom business process management. Een overzicht daarvan vindt u op onze speciale site hiervoor, ICTevents.nl. Bekijk hier alvast actuele events.

Bestel gratis BPM box (informatiepakket)

Overweeg u om uw totale bedrijfsproces beter te stroomlijnen door onderliggende processen beter op elkaar af te stemmen? Bestel dan de BPM box, inclusief het boek ‘Business process management’ en het Handboek Softwareselectie. Onafhankelijk samengesteld met eigen publicaties van het ICT informatiecentrum. Complete informatie over de toepassing van BPM en de selectie en implementatie van een BPM oplossing.

Wat is dit?

  Akkoord met de voorwaarden