SCM software | Info over de selectie - ICTinformatiecentrum.nl

SCM software

Alles over de selectie en implementatie van SCM software

Wat is supply chain management software, ofwel SCM software? Hoe selecteert u een SCM pakket? Welke SCM systemen zijn er, wat zijn de verschillen en hoe vergelijkt u deze? Hoe kunt u het best SCM implementeren? ICT informatiecentrum biedt u informatie over SCM software die u helpt bij het succesvol uitvoeren van uw softwareproject.
 

Als u zich oriënteert …

Begin uw oriëntatie met de SCM box, voor basiskennis over SCM software en alle informatie over het opzetten en uitvoeren van een SCM selectietraject.

Meer SCM oriëntatie

SCM box
SCM software boeken

Als u gaat selecteren …

Maak gebruik van de scherpe visies, heldere tips, deskundige adviezen en praktische ervaringen van tientallen supply chain management specialisten. U leest deze in de boeken die onderdeel zijn van de SCM box. Gebruik de overzichten en checklists in het Handboek Softwareselectie.

Meer SCM selectie

SCM box
SCM software boeken

Als u gaat implementeren …

Lees in de SCM box hoe u ervoor zorgt dat SCM software leveranciers hun beloften waarmaken en planningen en budgetten nakomen. In ‘Leren van SCM software selecties’ (onderdeel van de SCM box) leest u wanneer het in deze fase fout kan gaan en hoe u dat voorkomt. De keuze van een goede implementatiepartner is belangrijk.

Meer SCM implementatie

SCM box
SCM software boeken