Bedrijfssoftware blog - ICTinformatiecentrum.nl

Bedrijfssoftware blog

Adviezen, praktijkcases en interessante visies over bedrijfssoftware en IT projecten

IT projecten rondom bedrijfssoftware verlopen zelden volgens een ideaal scenario. Daar zijn heel veel oorzaken voor en minstens zoveel oplossingen. In deze ‘bedrijfssoftware blog’ laat het ICT informatiecentrum specialisten en andere ervaringsdeskundigen aan het woord om hun kennis over succesfactoren, valkuilen en oplossingen met u te delen.

Actuele blogs

Nieuwe software = nieuwe kennis


Relatiebeheer of administratie in Excel kan echt niet meer


Aanschaf van een CRM pakket: neem de tijd


Nieuwe bedrijfssoftware: users willen, maar de baas niet


Zo voorkomt u dat uw IT project (ook) crasht

 

Binnenkort meer

Deze bedrijfssoftware blog is zojuist van start gegaan. Spoedig publiceren wij meer blogs. Via de ICT nieuwsbrief houdt het ICT informatiecentrum u daarvan op de hoogte.

Mogen wij uw blog publiceren?

Schrijft u zelf interessante teksten met adviezen, praktijkcases en interessante visies of bent u dat van plan, dan leren wij u graag kennen. Interessante en relevante blogs bereiken meer dan 13.000 ICT beslissers en betrokkenen bij IT projecten. Bel ons om uw plannen met ons te bespreken of stuur een e-mail naar redactie@ictinformatiecentrum.nl.

Auteurs

Schrijvers van blogs zijn kennispartner van het ICT informatiecentrum en als specialist in de dagelijkse praktijk betrokken bij uiteenlopende IT projecten. Lees hier meer over hen.

Wolter Toet