Bedrijfssoftware box | Voor betere beslissingen over bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware box

Gratis bedrijfssoftware box

Meest gebruikte kennisbron bij de keuze van nieuwe bedrijfssoftware

 


 
Met de bedrijfssoftware box kunt u gebruik maken van (1) unieke informatie, checklists, stappenplannen en andere media van het ICT informatiecentrum met noodzakelijke kennis over de selectie en implementatie van bedrijfssoftware en (2) gerichte informatie over oplossingen die kunnen passen bij uw toepassing en situatie. Voor afstemming hierover kan kort contact met u nodig zijn. Heeft u nog vragen? Bel ons gerust op 030 227 21 20.
 

Vraag hier gratis aan
De bedrijfssoftware box is kosteloos en vrijblijvend. | Ons privacystatement is van toepassing.

Handboek softwareselectie
U ontvangt NU TIJDELIJK onder andere het Handboek Softwareselectie, een uniek boek dat uw project gegarandeerd beter maakt (‘Komt een CEO bij de IT dokter’) en een extra keuzeboek gratis. Die keuze maakt u op de volgende pagina.

“Onze IT afdeling neemt meestal het voortouw en heeft een grotere stem in IT beslissingen vanwege hun kennis. De box heeft ons (MT) geholpen met het geven van tegengas en het stellen van kritische vragen.”

“Met 10 jaar ERP ervaring en 150 users denk je alles te weten en toch zie je iets cruciaals over het hoofd. Bruikbare adviezen, waardevol.”

“Altijd goed om te ontdekken wat je nog niet wist. En dat was best veel. Achteraf eigenlijk onverantwoord dat we anders met zo weinig kennis aan het vervangen van software waren begonnen.”
“We hadden niet vermoed dat er tegenwoordig zoveel bij komt kijken. Niet gek dat er zoveel implementaties mislukken.”

“We zijn er anders door gaan denken. Hebben de oude ideeën losgelaten, werken nu volledig in de cloud en gaan volgend jaar meer met onze data doen.”

“Onze kennis schiet tekort over dit soort ingewikkelde technieken. De box leerde ons de do’s en don’ts. Erg praktisch.”