Bedrijfssoftware box ad 2 - ICTinformatiecentrum.nl

Bedrijfssoftware box ad 2

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een bedrijfssoftware box nodig?

Slechts de helft van alle ERP projecten resulteren in een ERP oplossing die de organisatie ook echt beter maakt. De andere helft mislukt in meer of mindere mate. Verkeerde uitgangspunten, verkeerde keuzes door onbetrouwbare selectietools, een tunnelvisie gebaseerd op de huidige ERP oplossing en een te grote afhankelijkheid van externe adviseurs spelen hierbij een belangrijke rol. Als u fouten wilt voorkomen en uw ERP project op een verstandige manier wilt aansturen, heeft u ook zelf kennis nodig. Die benodigde kennis biedt de ERP box u. Met de box kunt u uw ERP project goed organiseren, weet u wat belangrijk is, beschikt u over de noodzakelijke kennis over ERP software, maakt u kennis met oplossingen en kent u de valkuilen en risico’s zodat u deze tijdig kunt omzeilen. Bent u er nog niet zeker van of de ERP box u gaat helpen, belt u dan met de servicedesk van het ICT informatiecentrum. Wij geven u graag uitleg.
Waaruit bestaat de bedrijfssoftware box?

De bedrijfssoftware box bestaat uit online informatie, boeken, stappenplannen, overzichten, nieuws, productinformatie, tips, adviezen en antwoord op uw vragen. We onderscheiden drie onderdelen: (1) kennis over het organiseren en aansturen van uw softwareproject, inclusief alle valkuilen en succesfactoren, (2) kennis over de selectie, implementatie en toepassing van bedrijfssoftware, zodat u goede, onderbouwde beslissingen kunt nemen en (3) informatie over bedrijfssoftware oplossingen, ontwikkelingen en praktijktoepassingen gericht op uw bedrijfssituatie. Onderdelen 1 en 2 ontvangt u rechtstreeks van het ICT informatiecentrum. Het derde onderdeel is zo specifiek mogelijk en wordt u aangereikt door informatiepartners van het ICT informatiecentrum. Informatiepartners hebben als softwarespecialist ervaring in uw branche, zijn bekend met uw bedrijfsproces en kennen actuele ontwikkelingen die voor u van belang zijn. U maakt alleen gebruik van de informatie die u nodig heeft en spreekt alleen de softwarespecialisten die u wilt spreken. Zo doseert u zelf uw informatiebehoefte.
Hoe uniek is de informatie die ik ontvang?

Het ICT informatiecentrum is een onafhankelijk en zelfstandig kennisplatform, gericht op het leveren van een constructieve bijdrage aan succesvolle ICT projecten. Wij beschikken over een eigen redactie, publiceren de kennis van meer dan 200 kennispartners en werken samen met ruim 100 informatiepartners. Onze kennispartners zijn specialisten bij adviesbedrijven, kenniscentra en leveranciers. Hun praktische en theoretische kennis is zeer waardevol en laat u de vele facetten van bedrijfssoftware en de selectie en implementatie daarvan zien. Wij publiceren deze kennis in (e)boeken, whitepapers, checklists, online publicaties en de ICT nieuwsbrief. Alle media zijn alleen via het ICT informatiecentrum verkrijgbaar. Met de bedrijfssoftware box heeft u toegang tot al deze informatie, waaronder dus ook boeken over de selectie en toepassing van bedrijfssoftware, het Handboek Softwareselectie en het succesvolle boek ‘Komt een CEO bij de IT dokter’. Publiceren wij tijdens uw project nieuwe informatie over bedrijfssoftware, dan is deze direct voor u beschikbaar. Dankzij doorlopende updates en uitbreidingen is de bedrijfssoftware box al sinds 2001 de meeste gebruikte informatiebron bij bedrijfssoftware projecten.
Kan ik de hoeveelheid informatie zelf bepalen?

Nadat wij uw aanvraag gecontroleerd hebben, krijgt u toegang tot alle informatie van de bedrijfssoftware box. Van welke informatie u gebruik maakt, bepaalt u zelf. U hoeft dus niet bang te zijn dat het te veel voor u is. Als er wel gedachten zijn over een nieuwe softwareoplossing, maar er nog geen concrete plannen zijn om deze te gaan implementeren, dan heeft u wellicht meer aan een los boekje dan aan de complete box. Neem daar gerust contact met ons over op. Dan kijken wij graag samen met u naar wat op dit moment het beste aansluit bij uw informatiebehoefte.
Waarom is de bedrijfssoftware box gratis?

Alle informatie van het ICT informatiecentrum is gratis beschikbaar. Dat is mogelijk omdat wij via enkele media inkomsten kunnen genereren uit commerciële mogelijkheden voor ICT leveranciers, zoals betaalde vermeldingen, advertenties of het contact dat ontstaat tussen informatieaanvragers en informatiepartners. Wij benadrukken daarbij graag dat het ICT informatiecentrum op geen enkele manier een belang heeft bij uw keuzes van oplossingen of leveranciers. Of en met wie u zaken doet, maakt ons niet uit. In die onafhankelijkheid onderscheidt het ICT informatiecentrum zich.

Terug naar boven | Reageer via Whatsapp