Bedrijfssoftware box dit ontvangt u - ICTinformatiecentrum.nl

Bedrijfssoftware box dit ontvangt u

Bedrijfssoftware box – samenstelling

Complete kennis voor een succesvolle keuze en implementatie van bedrijfssoftware

De bedrijfssoftware box helpt u met het vinden en toepassen van ERP, CRM, HRM, WMS, BI, DMS, TMS of andere soorten bedrijfssoftware. De box bevat complete kennis over:

  • Het vinden en kiezen van de beste oplossing
  • Het goed implementeren van deze oplossing
  • Digitale transformatie, datagedreven werken en klantgericht ondernemen

1. Bedrijfssoftware oplossing vinden

Via de bedrijfssoftware box kunt u kennismaken met de meest gebuikte bedrijfssoftware oplossingen. U kunt zelf de verschillen constateren, kenmerken vergelijken of demo’s aanvragen. U ontvangt deze informatie rechtstreeks van aanbieders van deze oplossingen, zodat u ook direct uw vragen kunt stellen en kunt aangeven welke informatie u zoekt. Zij nemen daarover even contact met u op. Het ICT informatiecentrum heeft geen belang bij welke oplossing uw voorkeur heeft, daarin zijn wij volledig onafhankelijk. De informatie is bedoeld om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden van bedrijfssoftware software, met name die voor uw specifieke bedrijfsproces passend zijn. U krijgt van het ICT informatiecentrum volledige toegang tot alle informatie over de selectie en implementatie van bedrijfssoftware. Alle keuzes die u moet of kunt maken, komen hierin aan de orde.

2. Bedrijfssoftware implementeren

De selectie en implementatie van bedrijfssoftware software is een ICT project. Daarvan laat de praktijk zien dat er vele van mislukken door oorzaken die echt vermijdbaar zijn. Wij hebben de informatie, adviezen, checklists en stappenplannen voor u, waarmee u uw project in goede banen kan leiden. Daarbij maakt het niet uit of u het project zelfstandig wilt uitvoeren of daarbij gebruik maakt van externe adviseurs. Alle kennis is gebaseerd op de jarenlange ervaring van softwarespecialisten met selectie- en implementatietrajecten bij grote organisaties en het mkb. Zij zijn de informatie-, kennis- en adviespartners van het ICT informatiecentrum. Onmisbare kennis dus!

3. Digitaal transformeren, datagedreven werken en klantgericht ondernemen

Met het in gebruik nemen van nieuwe bedrijfssoftware software heeft u nog niets bereikt. Dat is slechts de techniek. Nieuwe oplossingen hebben dan ook alleen waarde als deze een hoger doel dienen en als iedereen weet hoe zij ermee om moeten gaan. Als onderdeel van de bedrijfssoftware krijgt u informatie over de thema’s digitaal transformeren, datagedreven werken en/of klantgericht ondernemen, afhankelijk van wat bij het thema past. Enorm waardevolle kennis om uw bedrijfssoftware oplossing op de juiste manier in te zetten voor een optimaal functionerende organisatie.

In welke vorm ontvangt u de bedrijfssoftware box?

De meeste informatie van de bedrijfssoftware box is digitaal. Boeken die alleen fysiek beschikbaar zijn, kunt u per post ontvangen. Daarnaast kunt u bedrijfssoftware specialisten spreken, zodat u adviezen en informatie kunt toespitsen op uw situatie. Met de ICT nieuwbrief houden wij u tweewekelijks op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Uiteraard bepaalt u zelf van welke informatie u gebruik maakt.

Heeft u vragen over de box of wilt u deze telefonisch aanvragen? Bel ons op 085 40 10 218.