BI box 1 - ICTinformatiecentrum.nl

BI box 1

Aanvraag gratis BI/DATA box

Gebruik van de BI/DATA box is kosteloos en vrijblijvend. Uw contactgegevens worden conform het privacystatement uitsluitend gebruikt voor toezending van de gevraagde informatie en eventuele aanvullingen daarop.

Beoordelingen
Uit oogpunt van privacy tonen wij u hier geen namen of logo’s van bedrijven die eerder bij het ICT informatiecentrum een BI/DATA box hebben aangevraagd. De opmerkingen hieronder zijn citaten van uitspraken tijdens telefonisch contact en mailcontact en nadat de box was ontvangen.


Nuttig, praktisch en waardevol. Kennis over een issue waar wij in het MT besluiten over moeten nemen, maar te weinig verstand van hebben.


Excel was ons belangrijkste tool om cijfers te presenteren. We wilden meer, beter en moderner. Daar heeft de BI/DATA box ons bij geholpen.


Erg handig om BI softwaretools met elkaar te vergelijken.


Je weet dat er genoeg data in onze IT systemen aanwezig is, maar hebt geen idee hoe je daar iets mee kan doen. De BI/DATA box heeft ons op het spoor gezet van een BI oplossing en een betrouwbare partner om het project mee uit te voeren.


Veel nieuwe inzichten mee verkregen. In korte tijd een goed BI tool gevonden.


Onze grootste concurrenten zijn allemaal bezig met digitaal transformeren en datadriven worden. We moeten mee, maar nu we bezig zijn ontstaat toch het beeld dat we een beetje aan de late kant zijn. Veel van geleerd.


Waardevolle kennis bij ons BI project. Vroeger begreep je bij een IT project zelf nog goed waar het over ging. Bij business intelligence weet je dat je afhankelijk wordt van adviseurs en consultants. De BI/DATA box heeft ons op het juiste moment de juiste kennis aangereikt.


Beschikbare kennis moet je gebruiken. Goede inzichten en contacten aan overgehouden.


Meer beoordelingen