CRM gids | Overzicht CRM systemen - ICTinformatiecentrum.nl

CRM gids

De CRM gids gaf het ICT informatiecentrum tot en met 2016 uit. Sindsdien kunt u alle informatie over de selectie en implementatie van CRM software, die u anders in de gids kon lezen, terugvinden in diverse boeken en whitepapers van het ICT informatiecentrum. De leveranciers van customer relationship management software die voorheen vermeld waren in de gids, vindt u nu ook terug in het softwareoverzicht op deze website en op de website ICTleveranciers.nl van het ICT informatiecentrum. U kunt van alle informatie gratis gebruik maken

Alles over het kiezen van een oplossing en leverancier

Met de gratis CRM box beschikt u over informatie over CRM oplossingen en leveranciers, kunt u CRM software beter met elkaar vergelijken en heeft u waardevolle tools bij het samenstellen van een longlist van mogelijk passende oplossingen. Bij de selectie van CRM software kunt u gratis gebruiken van de onderstaande informatie. Wij benadrukken dat het ICT informatiecentrum onafhankelijk is en geen belang heeft bij uw keuzes van ICT oplossingen.

Heeft u vragen over de CRM box of wilt u eerst meer weten, lees dan meer over de CRM box of bel de servicedesk op 085 40 10 218.