ERP gids met overzicht ERP systemen - ICT informatiecentrum

ERP gids

Tot 2016 gaf het ICT informatiecentrum de ERP gids uit. Sinds 2017 vindt u de informatie uit de ERP gids, aangevuld met heel veel meer informatie over ERP software, de selectie en implementatie ervan in diverse boeken en whitepapers van het ICT informatiecentrum. In het softwareoverzicht op deze website en op ICTleveranciers.nl zijn de partijen vertegenwoordigd die voorheen in de ERP gids stonden. Al deze informatie is gratis voor u beschikbaar.

Complete informatie in de ERP box

Heeft u behoefte aan informatie over ERP oplossingen en aanbieders daarvan, zoekt u aanvullende informatie van ERP aanbieders, wilt u ERP software onderling vergelijken en wenst u een praktisch hulpmiddel bij het bepalen van een longlist van voor u interessante ERP oplossingen, maak dan gebruik van de gratis ERP box. Hierin heeft het ICT informatiecentrum alle informatie over de selectie van een ERP oplossing voor u gebundeld.

Heeft u vragen over de ERP box of wilt u eerst meer weten, lees dan meer over de ERP box of bel de servicedesk op 085 40 10 218.