Kenniscentrum | Startpunt van informatie - ICTinformatiecentrum.nl

Kenniscentrum

Direct kennis en informatie beschikbaar over bedrijfssoftware, pakketselectie, implementatie en actuele ICT kwesties.

Selectietools

Met goede informatie, de juiste checklists en praktische tools wordt het eenvoudiger pakketselectie of een ander ICT selectietraject zelf uit te voeren of te begeleiden. Lees hier het overzicht van selectietools.

Boeken

Het ICT informatiecentrum stelt zelf boeken samen over alle facetten rond de keuze en het gebruik van IT oplossingen. Bijna alle boeken zijn gratis voor u beschikbaar. Bekijk het overzicht op ICTboekensite.nl

Selectiegidsen

In de ERP gids, CRM gids en andere gidsen van het ICT informatiecentrum maakt u kennis met softwareoplossingen. De gidsen kunt u gratis downloaden. Lees meer over de selectiegidsen.

ICT nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van nieuwe kennisproducten en publicaties van het ICT informatiecentrum.

Checklists

Checklists helpen u op een praktische manier bij de selectie en implementatie van IT oplossingen. Per thema zijn diverse checklists beschikbaar, vaak als onderdeel van de publicaties. Lees meer over handige checklists.

Een groot aantal specialisten geeft hun visie op trends en ontwikkelingen over tal van IT onderwerpen. Lees hier waar u in de komende jaren rekening mee kunt houden. Bekijk de ICT trends.

Pakketselectie

Bekijk hier de belangrijkste tips over pakketselectie en welke kennisproducten van het ICT informatiecentrum u daarbij kunnen helpen. Meer over pakketselectie.

Implementatie

Helaas gaat er vaak meer mis bij de implementatie dan nodig is. Met een goede voorbereiding en een strak geplande uitvoering vergroot u de kans op succes. Lees meer over implementatie.