SCM software boeken | Gratis beschikbaar - ICTinformatiecentrum.nl

SCM software boeken

Onmisbare informatie over SCM software selectie en implementatie

Visies, tips, adviezen en praktijkervaringen maken uw selectie- en implementatietraject beter. Het ICT informatiecentrum publiceert deze in een reeks eigen uitgaven over SCM software. De SCM software boeken zijn gratis voor u beschikbaar.

Gratis boeken over SCM software

In de SCM software boeken van het ICT informatiecentrum geven tientallen supply chain management specialisten hun deskundige visies, tips en adviezen over de selectie en implementatie van een SCM systeem. U kunt de boeken los bestellen of ontvangen als onderdeel van de SCM software box. Deze box bevat complete, praktische en gerichte informatie over de selectie van een supply management management systeem. Vraag de box aan als u een SCM software project gaat starten of net gestart bent maar nog geen keuze heeft gemaakt.

Vraag direct aan

Geef hier aan welke SCM software boeken u gratis wilt ontvangen. Een korte beschrijving van de boeken leest u op ICTboekensite.nl. Direct een SCM software box aanvragen is ook mogelijk. Vraagt u de boeken of een box liever telefonisch aan, neemt u dan even contact op met de Servicedesk van het ICT informatiecentrum via telefoonnummer 085 40 10 218. [contact-form-7 id=”7238″ title=”SCM Boekaanvraag – on page”]

Meer boeken (algemeen)

De praktijk van softwareprojecten
Softwarelicenties en open source
Visies op online software
Visies op cloud computing
Visies op big data