Beoordelingen HRM box

Beoordelingen

Complete informatie, waardevol in ons selectieproces.


Steeds meer HR communicatie verloopt online. HRM in de cloud was nieuw voor ons, dus iedere informatie daarover was zeer welkom.


Als je leest wat er met softwareprojecten mis kan gaan, zou je er haast niet aan beginnen. Erg waardevolle tips en adviezen.


Wij willen onze medewerkers steeds meer mogelijkheden bieden om online zoveel mogelijk zelf te regelen. De box en de informatie van specialisten hebben ons goed inzicht gegeven in de mogelijkheden.


Goed, compleet en informatief.


Voor een organisatie zonder IT’ers en zonder specifieke IT kennis in huis is het lastig zo’n softwareproject in goede banen te leiden. Het is goed om zelf te weten waar het over gaat, zodat wij onze IT leverancier beter kunnen aansturen.


Het management vroeg om een shortlist van vier geschikte HRM systemen. Nadat we de HRM box hadden aangevraagd hadden we ons lijstje binnen een paar weken klaar.


De selectie van HRM software is een project dat stap voor stap uitgevoerd moet worden. De HRM box heeft ons daar goed bij geholpen. Stappenplannen en checklists zijn sowieso handig.


Handig om de informatie over HR software bij elkaar te hebben.


HRM software kan inmiddels zo veel, dat een goed beeld van alle mogelijkheden belangrijk is. Zonder dat hadden we waarschijnlijk minder goede keuzes gemaakt.


Onze directeur was onder de indruk van het boek ‘Komt een CEO bij de IT dokter’. De valkuilen waren herkenbaar en weten we nu te omzeilen.


HRM processen zijn enorm veranderd ten opzichte van vijf jaar geleden. Met deze informatie kunnen we snel een inhaalslag maken.


Wij zochten een salarispakket. De box gaat over veel meer dan dat, maar toch hebben we de informatie goed kunnen gebruiken.


Misschien soms iets te uitgebreide informatie over HRM software. Maar toch zinnige adviezen gebruikt.


Ons moederbedrijf wil vasthouden aan het HR systeem dat we al jaren gebruiken. Volgens onze HR afdeling kunnen we beter nu overstappen op iets anders. Uw informatie helpt ons daarbij.


Het is prettig om met HRM softwarespecialisten over onze situatie te spreken. Veel van geleerd.


We kwamen al snel tot het inzicht dat de keuze van HRM software niet eenvoudig is en dat deze kennis nodig is om straks beter keuzes te kunnen maken.