Zoeksupport | Vind ICT oplossingen en leveranciers

Zoeksupport

Ontdek snel wie het best kan helpen bij je ICT project

Met Zoeksupport helpt het ICT informatiecentrum je bij het vinden van de best passende ICT adviseur, leverancier of oplossing. Het biedt je een betere match dan zelf zoeken via Google of AI tools. Bovendien bespaart het je veel tijd en geld. Zoeksupport is ideaal als je …
 

  • In de opstartfase bent van een nieuw ICT project.
  • Zelf weinig tijd of capaciteit beschikbaar hebt voor een goede voorselectie.
  • De best mogelijke oplossing nog niet kent.
  • Wel wil zoeken, maar het project liever nog even geheim houdt.

 

In 4 stappen naar een adviseur, leverancier of oplossing

1. Zoeksupport start met het in kaart brengen van wat jullie precies zoeken. Wij helpen je daarbij.
2. Wij benaderen iedere adviseur of leverancier voor wie jullie project relevant kan zijn. Niemand weet dat het jullie project is. Bronnen zijn onze databases en de in 23 jaar opgebouwde marktkennis en contacten.
3. Aanbieders die overtuigd zijn jullie te kunnen helpen informeren ons over hun beste oplossing, aanpak en specifieke expertise voor dit project. Deze informatie koppelen wij aan jullie terug.
4. Je krijgt een compleet beeld van potentiële aanbieders en oplossingen. Je bepaalt zelf of en met wie je verder in gesprek wilt. Desgewenst geven wij daarbij een nummer 1 of top 3 aan.

 

Op geen enkele andere manier krijg je in zo’n korte tijd, zo’n compleet beeld van
de best passende adviseurs, leveranciers en oplossingen.

 

 


 

Kies voor anoniem of open

  • Kies je voor ANONIEM dan komt niemand te weten dat het over jullie project gaat. Wij schermen je volledig af voor adviseurs of leveranciers. Je bepaalt zelf wanneer je met een aanbieder over je project gaat praten. Jij betaalt de kosten van 475 euro.
  • Kies je voor OPEN dan nemen maximaal 6 aanbieders die de oplossing zeggen te hebben contact met je op. Alleen deze 6 krijgen jouw contactgegevens. Logisch dat zij dan de kosten betalen. Voor jullie is onze service dan gratis.

 

Interesse?

Lees dan meer over de details hoe je direct met Zoeksupport kunt starten. Op welk mailadres wil je deze informatie ontvangen?
Bellen kan ook: 030 227 21 20. Uiteraard respecteren wij jouw privacy.