TMS software | Alles over de selectie - ICTinformatiecentrum.nl

TMS software

Alles over de selectie en implementatie van TMS software

Met TMS software automatiseert u aan transport gerelateerde bedrijfsprocessen. Het ICT informatiecentrum biedt u kennis en informatie waarmee u betere keuzes kunt maken en weet hoe u een TMS project optimaal organiseert en uitvoert.
 

Als u zich oriënteert …

Begin uw oriëntatie met de TMS box, voor basiskennis over TMS software en alle informatie over het opzetten en uitvoeren van een TMS selectietraject. Download de TMS checklist en de TMS gids en bepaal of u hulp en advies nodig heeft van een externe ICT dienstverlener.

Meer TMS oriëntatie

TMS box
TMS boeken
TMS gids
TMS checklist
TMS whitepapers
TMS nieuwsbrief

Als u gaat selecteren …

Maak gebruik van de scherpe visies, heldere tips, deskundige adviezen en praktische ervaringen van tientallen TMS specialisten. U leest deze in de boeken die onderdeel zijn van de TMS box. Gebruik de overzichten en checklists in het Handboek Softwareselectie, bezoek de TMS demodag en bepaal de rol van een externe ICT dienstverlener.

Meer TMS selectie

TMS box
TMS boeken
TMS gids
TMS pakketselectie
TMS nieuwsbrief

Als u gaat implementeren …

Lees in de TMS box hoe u ervoor zorgt dat TMS leveranciers hun beloften waarmaken en planningen en budgetten nakomen. In ‘Leren van TMS selecties’ (onderdeel van de TMS box) leest u wanneer het in deze fase fout kan gaan en hoe u dat voorkomt. De keuze van een goede implementatiepartner is belangrijk.

Meer TMS implementatie

TMS box
TMS boeken
TMS implementatie
TMS whitepapers
TMS nieuwsbrief

TMS software, wat is het

Met TMS software automatiseert u het deel van uw logistieke proces waarin het gaat om transport van goederen of mensen en de planning van dat transport. Doel van een transport management systeem is het efficiënter laten verlopen van transport, inclusief de hieraan gekoppelde administratieve en financiële processen. Hieraan verwante thema’s zijn Electronic Data Interchange (EDI), rit- en routeplanning, boordcomputers, navigatie en fleetmanagement. Meer over de keuze en toepassing van TMS software leest u in de boeken en publicaties die het ICT informatiecentrum in samenwerking met TMS specialisten heeft samengesteld.