Boekhoudsoftware selectie - ICT informatiecentrum

Boekhoudsoftware

Alles over de selectie en implementatie van boekhoudsoftware

Met boekhoudsoftware automatiseert u administratieve processen. Het ICT informatiecentrum biedt u kennis en informatie waarmee u betere keuzes kunt maken en weet hoe u een boekhoudsoftware project optimaal organiseert en uitvoert.

Vraag het ons

Heeft u een specifieke vraag over boekhoudsoftware, kunt u de informatie die u zoekt niet vinden of weet u niet goed wat u het best kunt aanvragen? De Servicedesk van het ICT informatiecentrum helpt u graag: 085 40 10 218.

Zo vraagt u een boekhoudsoftware box aan

Lees in de Boekhoudsoftware box hoe u ervoor zorgt dat leveranciers hun beloften waarmaken en planningen en budgetten nakomen. De box bevat de basiskennis over boekhoudsoftware en alle informatie over het opzetten en uitvoeren van het selectietraject. Naast boeken en whitepapers kunt u gebruik maken van informatie die is afgestemd op uw project, ontvangt u tips en adviezen van specialisten en kunt u hen – als u daar behoefte aan heeft – uw vragen stellen. U kunt de box telefonisch aanvragen via de servicedesk van het ICT informatiecentrum (085 40 10 218) of hier online.

  

Vraag hier uw gratis boekhoudsoftware box aan
[contact-form-7 id=”7294″ title=”Boekhoudsoftware box kort”]

Gratis boekhoudsoftware boeken

Maak gebruik van de scherpe visies, heldere tips, deskundige adviezen en praktische ervaringen van tientallen boekhoudsoftware specialisten. U leest deze in de boeken die onderdeel zijn van de box. In het Handboek Softwareselectie vindt u de overzichten en checklists die u helpen bij het structureren van uw project.

Download boekhoudsoftware whitepapers

Het ICT informatiecentrum publiceert een reeks whitepapers die verschillende aspecten belichten van boekhoudsoftware. Bekijk hier de boekhoudsoftware whitepapers die u direct kunt downloaden.

boekhoudsoftware

Volg de ICT nieuwsbrief

Als u verantwoordelijk bent voor de boekhoudsoftware toepassingen in uw organisatie, houden wij u via de ICT nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen die belangrijk voor u kunnen zijn. Overladen zullen wij u niet. Wij informeren u alleen over het software nieuws dat van belang is. Hiermee kunt u de grote lijnen te blijven volgen en hier tijdig naar handelen. Uw mailadres is voldoende om u aan te melden voor de ICT nieuwsbrief.
[contact-form-7 id=”5786″ title=”Aanmelding nieuwsbrief – on page”]