CRM whitepapers | Gratis downloaden - ICTinformatiecentrum.nl

CRM whitepapers

Adviezen en ervaringen uit de praktijk van CRM software

Selectie van CRM whitepapers

Whitepapers vormen een schat aan informatie over uiteenlopende ICT onderwerpen. Rond het thema CRM software werkten tientallen CRM specialisten mee aan het samenstellen van whitepapers waarin het gebruik, de toepassing en de selectie en implementatie van CRM software centraal staan.

Vraag aan

Veel whitepapers gaan over het kiezen van CRM software. U vindt deze terug in de CRM box. Online kunt u whitepapers over een groot aantal ICT thema’s vinden en downloaden via de website ICTwhitepapers.nl. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u direct een e-mail met in de bijlage de whitepaper. B

CRM software uitgelegd

CRM software uitgelegd

Leveranciers van CRM software claimen dat hun oplossingen de kwaliteit van uw dienstverlening kan verbeteren en de klanttevredenheid vergroot. Waarom dat zo zou zijn, hoe u dat realiseert en of CRM software u kan helpen winstgevender te worden, leest u in dit whitepaper.

Meest gemaakte fouten bij CRM selectie

Meest gemaakte fouten bij CRM selectie

Wie werkt, maakt fouten, maar het is niet de bedoeling dat u steeds dezelfde fouten maakt. Neem de tijd om te analyseren waar het nu niet zo lekker loopt. Dat is heel verhelderend en geeft u een vliegende start met het nieuwe CRM systeem! Dit whitepaper helpt u bij het maken van een succesvolle analyse en voorkomt fouten bij CRM selectie.

10 belangrijkste stappen bij CRM selectie

10 belangrijkste stappen bij CRM selectie

Leveranciers zullen proberen u te overtuigen dat hun pakket het best aansluit bij uw organisatie. Laat u echter niet gek maken: u kent uw markt, uw organisatie, de mensen en hun werkwijze het beste. Dit whitepaper helpt u in het beter afstemmen van die kennis bij CRM selectie.

Checklist CRM selectie

Checklist CRM selectie

Niets is eenvoudiger als een goede checklist CRM software selectie volgen. Bepalen hoe zwaar u de verschillende factoren op die lijst moet laten meewegen is echter best lastig. Wat voor uw organisatie belangrijk is, moet zwaarder meewegen. Dit whitepaper helpt u aan een doordachte ‘puntentelling’ voor de voor u meest relevante functionaliteit van de CRM software.

Zo kiest u CRM software

Zo kiest u CRM software

Als het gaat om direct aan klanten gerelateerde toepassingen, zoals CRM software, zijn de veranderingen snel, groot en veelvuldig. Flexibiliteit inbouwen is dan cruciaal. Hoe u dat doet en hoe u kunt mee veranderen met de economie, de markt en uw klanten leest u in dit whitepaper.