PLM leveranciers en adviseurs – ICT informatiecentrum

PLM leveranciers en adviseurs

  • Vind en selecteer leveranciers van product lifecycle management oplossingen
  • Maak kennis met de meest toegepaste PLM software
  • Bekijk oplossingen, vergelijk en laat u adviseren

PLM leveranciers

De onderstaande specialisten zijn leverancier van PLM software of geven advies en hulp bij de selectie en implementatie van een PLM systeem. Via hun websites, documentatie en door ze te spreken krijgt u snel een goed en actueel beeld van de mogelijkheden van PLM software. Ook over kosten en welke specifieke voordelen er gaan gelden voor uw bedrijfsprocessen wordt dan snel meer duidelijk. Juist in de oriënterende fase kunt u optimaal gebruik maken van veel gratis adviezen, tips en informatie.

PLM Xpert
Cadac
Skopos
cards PLM Solutions
Enginia
Savaco

Waarom deze PLM leveranciers?

De hierboven genoemde specialisten op het gebied van PLM software hebben wij geselecteerd op basis van enkele belangrijke criteria. Allen hebben zij ruime ervaring met het ontwikkelen, adviseren en/of implementeren van PLM oplossingen. Gezamenlijk bieden zij een reeks softwareoplossingen aan, waarbinnen de kans groot is dat daar de bij uw proces passende oplossing tussen zit. Het ICT informatiecentrum heeft er geen belang bij of u met één of meer van hen zaken doet. Daarin zijn wij volledig onafhankelijk.

PLM software

Onderstaand overzicht bevat de meest toegepaste PLM software. De softwarebedrijven die deze product lifecycle oplossingen hebben ontwikkeld zijn meestal internationaal actief. Voor advies en informatie over PLM oplossingen voor uw organisatie kunt u daarom het best terecht bij bovenstaande leveranciers. Zij kunnen u helpen met advies, selectie en implementatie, toegespitst op uw toepassing.

Lees verder
Introductie op PLM software
Wat is product lifecycle management?
PLM software selecteren