DMS software selectie - ICT informatiecentrum

DMS software

Alles over de selectie en implementatie van DMS software

Met DMS software organiseert u de documentenstroom in uw organisatie. Het ICT informatiecentrum biedt u kennis en informatie waarmee u betere keuzes kunt maken en weet hoe u een DMS project optimaal organiseert en uitvoert.
 

Als u zich oriënteert …

Begin uw oriëntatie met de DMS box, voor basiskennis over DMS software en alle informatie over het opzetten en uitvoeren van een DMS selectietraject. Download de DMS checklist en de DMS gids en bepaal of u hulp en advies nodig heeft van een externe ICT dienstverlener.

Meer DMS oriëntatie

DMS box
DMS boeken
DMS gids
DMS checklist
DMS whitepapers
DMS nieuwsbrief

Als u gaat selecteren …

Maak gebruik van de scherpe visies, heldere tips, deskundige adviezen en praktische ervaringen van tientallen DMS specialisten. U leest deze in de boeken die onderdeel zijn van de DMS box. Gebruik de overzichten en checklists in het Handboek Softwareselectie, bezoek de DMS demodag en bepaal de rol van een externe ICT dienstverlener.

Meer DMS selectie

DMS box
DMS boeken
DMS gids
DMS pakketselectie
DMS nieuwsbrief

Als u gaat implementeren …

Lees in de DMS box hoe u ervoor zorgt dat DMS leveranciers hun beloften waarmaken en planningen en budgetten nakomen. In ‘Leren van DMS selecties’ (onderdeel van de DMS box) leest u wanneer het in deze fase fout kan gaan en hoe u dat voorkomt. De keuze van een goede implementatiepartner is belangrijk.

Meer DMS implementatie

DMS box
DMS boeken
DMS implementatie
DMS whitepapers
DMS nieuwsbrief

DMS software, wat is het

Met een document management systeem (DMS) kunt u de in uw organisatie aanwezige bedrijfsdocumenten centraal opslaan, creëren, beheren, structureren en optimaliseren. Met DMS software verbetert niet alleen de verwerking van inkomende documenten (post, mail, contracten, enz.) het helpt ook bij het gestructureerd samenstellen, beheren, bewaren en terugvindbaar maken van interne en uitgaande documenten. Meer over de keuze en toepassing van DMS software en document management tools leest u in de boeken en publicaties die het ICT informatiecentrum in samenwerking met document management specialisten heeft samengesteld.