DMS leveranciers | Overzicht - ICT informatiecentrum

DMS leveranciers

Software, oplossingen, specialisten en adviseurs

  • Vind en selecteer leveranciers van ECM en document management software
  • Maak kennis met de meest toegepaste software voor documentbeheer
  • Bekijk oplossingen, vergelijk en laat u adviseren


 
Zie ook ECM leveranciers | EIM leveranciers | DMS softwareoverzicht
 
DMS leveranciers
Expansion
GeONE
IDB groep
iLane
Opensesame ICT
PLM expert
 

“DMS project? Deze informatie, adviezen, checklists en ervaring heeft u nodig.”

[ GRATIS ECM BOX ]


 

Wat leveren DMS leveranciers?

Leveranciers van DMS oplossingen zijn specialist op het gebied van documentbeheer en enterprise content management. Zij zijn aanbieder van een door hen zelf ontwikkeld softwareproduct of bieden succesvolle standaardproducten. DMS leveranciers helpen u met het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en onderhouden van uw documentbeheer oplossing. En omdat het meestal om een cloudoplossing gaat, zijn zij ook verantwoordelijk voor het beheren, beveiligen en onderhouden van deze online softwareoplossing.

DMS advies en begeleiding

DMS leveranciers kunnen u adviseren over het ontwikkelen en inrichten van documentstromen, poststromen, factuurstromen en andere workflows rondom uw digitale content. Vanuit hun specialisme en ervaring met het effectiever en efficiënter maken van bedrijfsprocessen, beschikken zij over veel kennis over de optimale toepassing van ECM en DMS in uw organisatie en de keuzes die daarbij belangrijk voor u zijn.

Implementatie

Na het advies- en ontwikkeltraject is een DMS leverancier betrokken bij en (mede)verantwoordelijk voor de installatie en implementatie van het door u gekozen DMS systeem. Tijdens de implementatie worden ook alle koppelingen met andere bedrijfssoftware gerealiseerd, zoals met ERP, HRM of CRM systemen of Office toepassingen. Door de leverancier ontwikkelde plugins kunnen hierbij toegepast worden. Bij de implementatie wordt het DMS systeem ingericht op de verschillende bestandformaten en documentsoorten waarmee u werkt en de archiveringsfuncties die u daarbij wenst. Na de implementatie zijn support, training en service belangrijk. Via een helpdesk krijgt u antwoord op uw vragen en kunnen problemen worden opgelost.

Oriëntatie

Om meer te weten over de oplossingen van deze DMS leveranciers en om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van de oplossingen en specifieke expertises van DMS leveranciers, bezoekt u hun websites, bekijkt u de DMS oplossingen en stelt u hen uw vragen. U weet dan snel van de mogelijkheden om u te helpen, maar ook van kosten en specifieke eigenschappen die voor u belangrijk zijn. De ECM box is daarbij een praktische leidraad.
 

“Ontdek de oplossingen, toepassingen en leveranciers van DMS en enterprise content management.”

[ KENNISBANK ]