Beoordelingen - ICTinformatiecentrum.nl

Beoordelingen

Uit oogpunt van privacy tonen wij u hier geen namen of logo’s van bedrijven die eerder bij het ICT informatiecentrum een bedrijfssoftware box hebben aangevraagd. De opmerkingen hieronder zijn citaten van uitspraken tijdens telefonisch contact en nadat de box enkele weken daarvoor was ontvangen.

Veel informatie, relevant en behulpzaam. Ik zeg niet dat we het zonder bedrijfssoftware box niet gered hadden, maar deze heeft ons project zeker verbeterd.


Waardevolle verzameling praktische informatie.


Onze IT afdeling neemt meestal het voortouw en heeft een grotere stem in IT beslissingen vanwege hun kennis. De box heeft ons (MT) geholpen met het geven van tegengas en het stellen van kritische vragen.


Zoveel nuttige kennis hadden we nog niet ergens anders gevonden. Veel bruikbare adviezen.


Niet alles was relevant voor ons, maar al met al heeft de box ons zeker geholpen bij het maken van goede keuzes.


Het boek ‘Komt een CEO bij de IT dokter’ was een belangrijke eyeopener. Rest ook erg zinvol.


Gratis maakte ons in eerste instantie sceptisch. Maar na een beetje uitleg toch aangevraagd en geen spijt van. Informatief en richtinggevend.


Prettig om met een paar specialisten vrijblijvend over onze IT te kunnen praten.


We waren even bang dat het te algemeen zou zijn. Maar de box werd afgestemd op de toepassing en was dus to the point. Veel weet je al, maar heel veel ook niet.


Grote IT projecten zijn niet nieuw voor ons. Veel doen we zelf, veel besteden we uit. Maar je leert altijd wat.


Een softwareproject is voor ons echt geen core business. Dan is het fijn om te lezen en horen waar de valkuilen zitten en hoe je zo’n project en selectie aanpakt. De box heeft ons zeker geholpen met het managen van het project. We begrepen onze leverancier beter en konden betere vragen stellen. Goed gevoel over.


Veel nuttige info. Het boek over de valkuilen van IT projecten moet iedere manager met een IT project lezen. Heel herkenbaar.


Hoe ga je besluiten nemen als het meeste rond de nieuwe software en de selectie nieuw voor je is? Dan is dit een prettige leidraad.


Altijd goed om te ontdekken wat je nog niet wist. En dat was best veel. Achteraf eigenlijk onverantwoord dat we anders met zo weinig kennis aan het vervangen van software waren begonnen.


We hadden niet vermoed dat er tegenwoordig zoveel bij komt kijken. Niet gek dat er zoveel implementaties mislukken.


Er is eigenlijk best weinig informatie over softwareprojecten te vinden. Goed dat het ICT informatiecentrum zo’n box heeft gemaakt. Waardevolle info.


We wilden ons niet blindstaren op de vaste IT adviseur. Er is nu meer dialoog geweest. Denk dat we nu uiteindelijk een veel betere keuze hebben gemaakt.


Was goed om ons in te kunnen lezen op ons vervangingsproject.


Onze kennis schiet tekort over dit soort ingewikkelde technieken. De box leerde ons de do’s en don’ts. Erg praktisch.


Het is even zoeken tussen alle informatie, wat je kan gebruiken. Wat je eruit haalt is zeer bruikbaar.


We zijn er anders door gaan denken. Hebben de oude ideeën losgelaten, werken nu volledig in de cloud en gaan volgend jaar meer met onze data doen.


Volledige informatie.


Erg nuttig om in een vroege fase alle mogelijkheden te overzien.


Het verhaal van de specialisten die wij spraken was soms wat commercieel, maar bijna altijd wel interessant en inspirerend.