SCM software | Info over de selectie - ICTinformatiecentrum.nl

SCM software

Alles over de selectie en implementatie van supply chain management software

Wat is supply chain management software, ofwel SCM software? Hoe selecteert u een SCM pakket? Welke SCM systemen zijn er, wat zijn de verschillen en hoe vergelijkt u deze? Hoe kunt u het best SCM implementeren? ICT informatiecentrum biedt u informatie over SCM software die u helpt bij het succesvol uitvoeren van uw softwareproject.

Vraag het ons

Heeft u een specifieke vraag over SCM systemen, kunt u de informatie die u zoekt niet vinden of weet u niet goed wat u het best kunt aanvragen? De Servicedesk van het ICT informatiecentrum helpt u graag: 085 40 10 218.

Zo vraagt u een SCM software box aan

De SCM box kunt u gratis aanvragen aan het begin van uw SCM software project. Deze bevat de basiskennis over SCM software en alle informatie over het opzetten en uitvoeren van het SCM selectietraject. Naast boeken, whitepapers en checklists kunt u gebruik maken van informatie die is afgestemd op uw project, ontvangt u tips en adviezen van SCM specialisten en kunt u hen – als u daar behoefte aan heeft – uw vragen stellen. U kunt de SCM software box telefonisch aanvragen via de servicedesk van het ICT informatiecentrum (085 40 10 218) of hier online.  

SCM software

Gratis SCM software boeken

Maak gebruik van de scherpe visies, heldere tips, deskundige adviezen en praktische ervaringen van tientallen supply chain management specialisten. U leest deze in de boeken die onderdeel zijn van de SCM box. Gebruik de overzichten en checklists in het Handboek Softwareselectie.

Download SCM software whitepapers

Het ICT informatiecentrum publiceert een reeks whitepapers die verschillende aspecten belichten van supply chain management. Bekijk hier de SCM whitepapers die u direct kunt downloaden.

Volg de ICT nieuwsbrief

Als u verantwoordelijk bent voor de SCM software toepassingen in uw organisatie, houden wij u via de ICT nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen die belangrijk voor u kunnen zijn. Overladen zullen wij u niet. Wij informeren u alleen over het SCM nieuws dat van belang is. Hiermee kunt u de grote lijnen te blijven volgen en hier tijdig naar handelen. Uw mailadres is voldoende om u aan te melden voor de ICT nieuwsbrief.

aanmelden ICT nieuwsbrief