Data box - ICTinformatiecentrum.nl

Data box

Gratis DATA box

Informatie, advies en hulp bij het starten van dataprojecten

 


 
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en u van de best passende informatie te kunnen voorzien is er telefonisch contact nodig tussen u en het ICT informatiecentrum en enkele experts. Als u niet gebeld wilt worden, kunnen wij geen DATA box voor u samenstellen en heeft uw aanvraag geen zin. Uiteraard worden uw contactbehoefte en privacy gerespecteerd. Bel ons gerust als u hier nog vragen over heeft: 030 227 21 20.
 

Vraag hier gratis aan
De DATA box is kosteloos en vrijblijvend. | Ons Privacy statement is van toepassing.

Basisboek data
Inclusief dit boek.
Leer van de praktijk van BI- en dataprojecten.

“Excel was ons belangrijkste tool om cijfers te presenteren. We wilden meer, beter en moderner. Daar heeft de DATA box ons bij geholpen”

“Waardevolle kennis bij ons dataproject. Vroeger begreep je bij een IT project zelf nog goed waar het over ging. Bij data en business intelligence weet je dat je afhankelijk wordt van adviseurs en consultants. De DATA box heeft ons op het juiste moment de juiste kennis aangereikt.”

“Netjes behandeld, goed geïnformeerd.”
“Knap om de complexe mix van wat je moet doen voor een succesvol IT project, op deze manier uit te leggen. Leuk om te lezen en super informatief, wat tot denken aanzet.”

“Nuttig, praktisch en waardevol. Kennis over een issue waar wij in het MT besluiten over moeten nemen, maar te weinig verstand van hebben.”

“Je weet dat er genoeg data in onze IT systemen aanwezig is, maar hebt geen idee hoe je daar iets mee kan doen. De DATA box heeft ons op het spoor gezet van een BI oplossing en een betrouwbare partner om het project mee uit te voeren.”