BI software | Business intelligence software - ICTinformatiecentrum.nl

BI software

Alles over de selectie en implementatie van business intelligence software

Met business intelligence software haalt u relevante informatie uit verschillende interne systemen. Het ICT informatiecentrum biedt u kennis en informatie waarmee u betere keuzes kunt maken en weet hoe u een BI softwareproject optimaal organiseert en uitvoert.

Op deze pagina

 

Wat is BI software?

Met business intelligence software (BI software) beschikt u over een management informatie systeem dat u helpt bij nemen van gerichte beslissingen over uw bedrijfsproces (business intelligence, business analytics) of markt (market intelligence). De informatie en inzichten verkrijgt u, omdat de BI oplossing in staat is gegevens uit verschillende bronnen in één systeem te verzamelen, bewerken, analyseren en presenteren. Meer over de keuze en toepassing van BI oplossingen, business intelligence en market intelligence tools, datawarehouses, data mining en business performance leest u in de BI software box , boeken, whitepapers en overige publicaties die het ICT informatiecentrum in samenwerking met BI specialisten heeft samengesteld.

Wat is BI

Business intelligence
uitgelegd
Wilt u meer halen uit uw data? Ontdek met dit kennisdocument wat de mogelijkheden zijn van BI software voor uw bedrijf.

Vertel mij over deze software

Gratis business intelligence software boeken

Maak gebruik van de scherpe visies, heldere tips, deskundige adviezen en praktische ervaringen van tientallen business intelligence software specialisten. U leest deze in de boeken die onderdeel zijn van de BI software box. Gebruik de overzichten en checklists in het Handboek Softwareselectie en bepaal de rol van een externe ICT adviespartner.

Download BI software whitepapers

Het ICT informatiecentrum publiceert honderden whitepapers over tientallen ICT thema’s op de speciale website ICTwhitepapers.nl. Deze gaan alle over specifieke facetten van de toepassing, selectie of implementatie van business intelligence oplossingen. U kunt deze gratis downloaden. Een kleine selectie daaruit vindt u op deze website. Bekijk hier de selectie van BI whitepapers.

Zo vraagt u een BI software box aan

Begin uw oriëntatie op of selectie van uw nieuwe business intelligence oplossing met de BI box. De box bevat alle basiskennis over business intelligence software en vertelt u stap voor stap hoe u uw BI project opzet, wat de valkuilen zijn in uw project en hoe u de oplossing kiest die het best past bij uw bedrijfsproces. U ontvangt tips en adviezen van business intelligence software specialisten en kunt hen – als u daar behoefte aan heeft – uw vragen stellen. U kunt de BI software box hier online aanvragen. Telefonisch aanvragen via de servicedesk van het ICT informatiecentrum (085 40 10 218) kan ook.   

Volg de ICT nieuwsbrief

Als u verantwoordelijk bent voor de business intelligence software toepassingen in uw organisatie, houden wij u via de ICT nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen die belangrijk voor u kunnen zijn. Overladen zullen wij u niet. Wij informeren u alleen over het ICT nieuws dat belangrijk is. Hiermee kunt u de grote lijnen blijven volgen en hier tijdig naar handelen. Uw mailadres is voldoende om u aan te melden voor de ICT nieuwsbrief.

aanmelden ICT nieuwsbrief

Ongekende mogelijkheden met uw data

In uw bedrijfsprocessen wordt data gegenereerd die u kan helpen bij het vinden van antwoorden op veel praktische vragen rond het management van al die processen. U beschikt er al over en het is zonde om deze data niet te gebruiken. Hoe hoe data wel optimaal kunt benutten leest in het artikel ongekende mogelijkheden met data.

Meer BI software

Informatie over business intelligence oplossingen krijgt u ook via diverse andere media van het ICT informatiecentrum, zoals boeken, whitepapers, nieuws, checklists en websites. Lees daarom meer over business intelligence software op de speciale website over BI systemen.


Bi software

Ontdek de mogelijkheden
van BI software
Lees in dit gratis e-boekje wat
BI software is en hoe business intelligence u kan helpen bij het beter aansturen van uw bedrijfsprocessen.

Maak kennis met deze software