BI software, alles over de selectie en implementatie van BI software - ICT informatiecentrum

BI software

Alles over de selectie en implementatie van BI software

Met BI software haalt u relevante informatie uit verschillende interne systemen. Het ICT informatiecentrum biedt u kennis en informatie waarmee u betere keuzes kunt maken en weet hoe u een BI softwareproject optimaal organiseert en uitvoert.
 

Als u zich oriënteert …

Begin uw oriëntatie met de BI box, voor basiskennis over BI software en alle informatie over het opzetten en uitvoeren van een BI selectietraject. Download de BI software checklist en de BI software gids en bepaal of u hulp en advies nodig heeft van een externe ICT dienstverlener.

Meer BI oriëntatie

BI box
BI software boeken
BI software gids
BI software checklist
BI software whitepapers
BI software nieuwsbrief

Als u gaat selecteren …

Maak gebruik van de scherpe visies, heldere tips, deskundige adviezen en praktische ervaringen van tientallen BI software specialisten. U leest deze in de boeken die onderdeel zijn van de BI box. Gebruik de overzichten en checklists in het Handboek Softwareselectie, bezoek de BI software demodag en bepaal de rol van een externe ICT dienstverlener.

Meer BI selectie

BI box
BI software boeken
BI software gids
BI software pakketselectie
BI software nieuwsbrief

Als u gaat implementeren …

Lees in de BI box hoe u ervoor zorgt dat BI software leveranciers hun beloften waarmaken en planningen en budgetten nakomen. In ‘Leren van BI software selecties’ (onderdeel van de BI box) leest u wanneer het in deze fase fout kan gaan en hoe u dat voorkomt. De keuze van een goede implementatiepartner is belangrijk.

Meer BI implementatie

BI box
BI software boeken
BI software implementatie
BI software whitepapers
BI software nieuwsbrief

BI software, wat is het

Met BI software beschikt u over een management informatie systeem dat u helpt bij nemen van gerichte beslissingen over uw bedrijfsproces (business intelligence, business analytics) of markt (market intelligence). De informatie en inzichten verkrijgt u, omdat de BI software in staat is gegevens uit verschillende bronnen in één systeem te verzamelen, bewerken, analyseren en presenteren. Meer over de keuze en toepassing van BI software, business intelligence en market intelligence tools, datawarehouses, data mining en business performance leest u in de boeken en publicaties die het ICT informatiecentrum in samenwerking met BI specialisten heeft samengesteld.