Financiële software

Alles over software voor financiële administraties

Waarom zou u kiezen voor een financieel pakket, als ERP software u dezelfde functionaliteit belooft? Hoe zoekt u naar financiële software en kiest u uit talloze aanbieders de oplossing die het best past bij uw administratieve proces? ICT informatiecentrum biedt u informatie over het vergelijken, selecteren en implementeren van financiële software.


Home
Financiële software
Boekhoudsoftware - ICT informatiecentrum
Nieuwe financiële software?
Gebruik de financiële software box of ERP box
Softwarepakketten
Kiezen uit 200 oplossingen?
Gebruik de financiële software box
 

Financiële software

Met financiële software automatiseert u de financieel administratieve processen in uw organisatie. Voor de basisboekhouding zijn dat relatief eenvoudige oplossingen. Voor tal van specifieke administratieve taken, is ook software beschikbaar die deze speciale taken ondersteunt. Om een goede selectie te kunnen maken moet u inzicht hebben in hoe u software vergelijkt, waarin de financiële pakketten van elkaar verschillen en hoe u bepaalt wat voor u de belangrijkste selectiecriteria zijn. Het ICT informatiecentrum biedt u hier informatie over.

Of toch ERP software?

De grenzen tussen de begrippen financiële software, boekhoudpakketten en ERP software worden steeds minder scherp. Softwareoplossingen die zich vroeger nog ‘administratiepakket’ of ‘boekhoudpakket’ noemden, worden inmiddels aangeduid als ERP pakket. Zoekt u een oplossing waarbij uw financiële administratie geïntegreerd is met de automatisering van één of meer andere bedrijfsfuncties, zoals inkoop, relatiebeheer of voorraadbeheer, dan past een ERP oplossing waarschijnlijk beter. Kijk daarom op deze website ook naar alle informatie over ERP software.

Administraties in de cloud

Bij weinig soorten bedrijfssoftware ligt de beveiliging van alle data zo gevoelig als bij financiële software. Logisch dat er tal van overwegingen zijn of u moet kiezen voor oplossingen in de cloud of niet. In twee boeken die onderdeel zijn van de FS box, het gratis informatiepakket over financiële software, gaat het over online oplossingen en administraties in de cloud. Het geeft u een verhelderend beeld van hoe ICT specialisten aankijken tegen de toepassing, voor- en nadelen en de veiligheid van cloudoplossingen.

Graag ontvang ik

Overzicht van alle gratis FS publicatiesInformatie over de gratis FS boxMaandelijkse ICT nieuwsbrief

Bestel gratis FS box

Lees meer over de FS box of vraag dit informatiepakket
over FS selectie direct aan. Bellen kan ook: 085 40 10 218.
Met uw aanvraag gaat u akkoord met de voorwaarden.