Implementatie van bedrijfssoftware - ICTinformatiecentrum.nl

Software implementatie

Implementeren is de belangrijkste fase van uw softwareproject

De implementatie van bedrijfssoftware is werk van specialisten. Dat kan de softwareleverancier zelf zijn of een externe consultant die helpt bij het implementeren van de software.

Kennis en informatie bij implementatie

Veel implementaties verlopen problematischer dan nodig is. De aanschaf is een feit en de kosten zijn bekend. Het is alleen nog onduidelijk voor u hoe de theorie van eisen, wensen, offertes, opdrachtbevestigingen, projectbeschrijvingen en productspecificaties zich vertalen in de praktijk van een optimaal werkende ICT oplossing. Met een box van het ICT informatiecentrum beschikt u over informatie die u helpt in het implementatietraject.

Hulp en advies

De specialisten die u kunt leren kennen na aanvraag van een box (informatie en selectietools) kunnen u met raad en daad helpen bij de implementatie van uw ICT toepassing.

Software implementeren

Voor het implementeren van software bent u bijna altijd afhankelijk van de hulp van externe specialisten. Wie moet u daarvoor inschakelen? Wie controleert de leverancier als deze de implementatie van zijn eigen software doet? Wie helpt u bij de talloze keuzes die ook tijdens het implementeren van de software nog gemaakt moet worden? U leest het in de boeken, whitepapers en andere publicaties van het ICT informatiecentrum. U kunt deze informatie gebundeld aanvragen in de bedrijfssoftware box.

Meer informatie
Lees ‘Waarom IT projecten mislukken’
Lees 10 cruciale aandachtspunten voor een succesvol softwareproject
Download Zo pakt u uw softwareproject aan
Gebruik een gratis bedrijfssoftware box