BI software gids - ICTinformatiecentrum.nl

BI software gids

Tot 2016 gaf het ICT informatiecentrum de BI software gids uit. Sinds 2017 vindt u de informatie uit de BI software gids, aangevuld met heel veel meer informatie over BI software, de selectie en implementatie ervan in diverse boeken en whitepapers van het ICT informatiecentrum. In het softwareoverzicht op deze website en op ICTleveranciers.nl zijn de partijen vertegenwoordigd die voorheen in de BI software gids stonden. Al deze informatie is gratis voor u beschikbaar.

Complete informatie in de BI software box

Heeft u behoefte aan informatie over BI software oplossingen en aanbieders daarvan, zoekt u aanvullende informatie van BI software aanbieders, wilt u BI software onderling vergelijken en wenst u een praktisch hulpmiddel bij het bepalen van een longlist van voor u interessante BI oplossingen, maak dan gebruik van de gratis BI software box. Hierin heeft het ICT informatiecentrum alle informatie over de selectie van een BI oplossing voor u gebundeld.

Heeft u vragen over de BI software box of wilt u eerst meer weten, lees dan meer over de BI software box of bel de servicedesk op 085 40 10 218.