Het beste boek over IT projecten - ICTinformatiecentrum.nl

Het beste boek over IT projecten

Sommige kennis kunnen we niet negeren. Zoals de kennis in een boek dat anderhalf jaar geleden verscheen en sindsdien al heel veel organisaties heeft behoed voor de grootste fouten bij projecten rond nieuwe bedrijfssoftware. U kunt dit boek gratis aanvragen of een verkorte versie en/of de managementsamenvatting direct per mail ontvangen.

Waar gaat het om?

Keer op keer stappen MKB en grote organisaties in dezelfde valkuilen en worden de leerpunten uit duizenden eerdere IT projecten onvoldoende ter harte genomen. Dit boek bevat daarom onmisbare eyeopeners voor iedereen die meedenkt of meebeslist over nieuwe financiële, administratieve, logistieke, commerciële of andere bedrijfssoftware. Het ICT informatiecentrum biedt het u gratis aan, omdat het te waardevol is om niet te lezen.

komt een ceo bij de it dokter

WAT WILT U ONTVANGEN?

HELE BOEK
Staat er in 2020 een softwareproject op de planning? Ontvang het boek ‘Komt een CEO bij de IT dokter’ dan als onderdeel van een gratis bedrijfssoftware box.

Lees verder over de bedrijfssoftware box

SAMENVATTING
Ontvang een verkorte versie van het boek en/of de managementsamenvatting en de ICT nieuwsbrief in uw mailbox*.

* Het onafhankelijke ICT informatiecentrum respecteert uw privacy. U ontvangt de gewenste informatie gratis en vrijblijvend op het aangeven e-mailadres. Wenst u vervolgens voortaan geen ICT nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich daar ieder moment voor afmelden.