ICT nieuws | Alleen nieuws dat u echt wilt weten - ICTinformatiecentrum.nl

ICT nieuws

Relevante berichten en informatie voor ICT beslissers

Als u niet dagelijks lastig gevallen wilt worden met details uit de ICT markt en weinig tijd heeft om de belangrijkste nieuwsbronnen zelf te volgen, maar wel op de hoogte wilt blijven van de belangrijkste ontwikkelingen, dan biedt het ICT informatiecentrum de oplossingen daarvoor.

ICT nieuwsbrief

De ICT nieuwsbrief informeert u over nieuwe gratis publicaties van het ICT informatiecentrum, samenvattingen van de belangrijkste ICT nieuwsberichten en de belangrijkste ontwikkelingen in de markt. Lees eerst meer over de ICT nieuwsbrief of vermeld hier het e-mailadres waarop u de nieuwsbrief voortaan wilt ontvangen.

ICT berichten

Er zijn tientallen media die ICT nieuws, berichten, trends en onderzoeken publiceren. Een aantal daarvan kent u wellicht niet of publiceren zoveel berichten dat het volgen ervan u te veel tijd kost. Het ICT informatiecentrum volgt deze media wel voor u. Wij onderscheiden de hoofd- en bijzaken en maken van de belangrijkste berichten samenvattingen. Het resultaat daarvan ziet u in de nieuwsselectie op ICTberichten.nl en leest u in de ICT nieuwsbrief. Bekijk de ICT berichten.