Service | Gratis hulp en tips - ICTinformatiecentrum.nl

Servicedesk

Hulp bij het vinden van ICT informatie en oplossingen

Wij helpen u graag met het vinden van de informatie die u zoekt. Hoe wilt u geholpen worden?

Stel uw vraag

De Servicedesk helpt u graag met het vinden van de informatie die u zoekt. Bel ons gerust met uw vraag of opmerking op 085 40 10 218, mail naar info@ictinformatiecentrum.nl of stel hier uw vraag:


Uw naam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Rechtstreeks telefoonnummer

Uw vraagICT informatiecentrum

Het ICT informatiecentrum is het grootste onafhankelijke informatieplatform voor organisaties die zich oriënteren op nieuwe IT oplossingen of bezig zijn met de selectie van bedrijfssoftware of andere producten en diensten. Jaarlijks gebruiken meer dan 200.000 organisaties praktische informatie in de vorm van boxen, online overzichten, checklists, selectiegidsen, boeken, whitepapers en meer. Lees meer

ICT nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief houdt u op de hoogte van het belangrijkste nieuws uit de ICT markt en van het ICT informatiecentrum. Zo beknopt mogelijk maakt u kennis met nieuwe boeken, whitepapers, events en andere interessante of inspirerende informatie. Meld u hier aan voor de ICT nieuwsbrief.

Veelgestelde vragen

Het ICT informatiecentrum is een zelfstandige, onafhankelijke organisatie. Al sinds 2001 publiceren wij kennis en informatie over de toepassing en selectie van ICT oplossingen. Daarbij zijn wij onafhankelijk. Wij hebben er geen enkel belang bij of u kiest voor een nieuwe ICT oplossing en aan welke ICT leveranciers u opdrachten verstrekt. Lees hier de Veelgestelde vragen over het ICT informatiecentrum en onze werkwijze.