Informatiepartners - Informatie, advies en antwoord voor uw ICT projecten

Informatiepartners

Gerichte informatie over uw ICT project, knelpunten, vraagstukken en oplossingen

Het ICT informatiecentrum bundelt de kennis en expertise van ICT specialisten en maakt deze voor u beschikbaar. Zo faciliteren wij de informatie die u nodig heeft voor het nemen van goede ICT beslissingen en het optimaal uitvoeren van uw ICT projecten. Een deel van deze kennis en expertise vindt u terug in onze media. Hieraan werken onze kennispartners mee. Het andere deel wordt toegespitst op uw project. Deze kennis is afkomstig van informatiepartners. Als u direct inhoudelijk over uw project en de mogelijkheden wilt praten, brengen wij u graag met hen in contact.

Bekend met uw bedrijfsprocessen

De kennis en informatie van onze informatiepartners is gericht op uw bedrijfssituatie, uw specifieke automatiseringsbehoefte en de oplossingen die bij u van toepassing kunnen zijn. Zij kennen als ICT specialisten de praktijk, uw branche, beschikbare oplossingen, vergelijkbare projecten en actuele ontwikkelingen. Waardevolle en relevante kennis dus.

Eerst afstemmen

Voor afstemming over uw informatiebehoefte nemen informatiepartners altijd eerst contact met u op. U kunt dan inschatten of een informatiepartner daadwerkelijk waardevolle kennis of oplossingen voor u heeft. Vervolgens bepaalt u welke informatie u van hen wenst. Iedere informatiepartner kan een bijdrage leveren aan uw beeld van de mogelijkheden.

Drie mogelijkheden om informatiepartners te spreken

Als u een box aanvraagt omdat u een ERP, CRM, BI, DMS, HRM, WMS of TMS project start, dan is het contact met enkele informatiepartners daarbij inbegrepen. Zo krijgt u volledige informatie. Maar heeft u geen behoefte aan alle boeken en andere media die onderdeel zijn van een box, maar wilt u wel met specialisten sparren over mogelijke oplossingen, dan kan dat ook. Neem daarover contact op met onze Servicedesk via 085 20 10 218, whatsapp ons of vul hieronder uw naam en contactgegevens in.

 

Ik heb interesse in gerichte adviezen en informatie over ICT oplossingen

Wij streven ernaar binnen een werkdag contact met u op te nemen.
Met het verzenden van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacystatement.