Informatiepartners - Informatie, advies en antwoord voor uw ICT projecten

Informatiepartners

Gerichte informatie over uw ICT project, knelpunten, vraagstukken en oplossingen

Het ICT informatiecentrum bundelt de kennis en expertise van ICT specialisten en maakt deze voor u beschikbaar. Zo faciliteren wij de informatie die u nodig heeft voor het nemen van goede ICT beslissingen en het optimaal uitvoeren van uw ICT projecten. Een deel van deze kennis en expertise vindt u terug in onze media. Hieraan werken onze kennispartners mee. Het andere deel wordt toegespitst op uw project. Deze kennis is afkomstig van informatiepartners. Als u direct inhoudelijk over uw project en de mogelijkheden wilt praten, brengen wij u graag met hen in contact.

Bekend met uw bedrijfsprocessen

De kennis en informatie van onze informatiepartners is gericht op uw bedrijfssituatie, uw specifieke automatiseringsbehoefte en de oplossingen die bij u van toepassing kunnen zijn. Zij kennen als ICT specialisten de praktijk, uw branche, beschikbare oplossingen, vergelijkbare projecten en actuele ontwikkelingen. Waardevolle en relevante kennis dus.

Eerst afstemmen

Voor afstemming over uw informatiebehoefte nemen informatiepartners altijd eerst contact met u op. U kunt dan inschatten of een informatiepartner daadwerkelijk waardevolle kennis of oplossingen voor u heeft. Vervolgens bepaalt u welke informatie u van hen wenst. Iedere informatiepartner kan een bijdrage leveren aan uw beeld van de mogelijkheden.

Heeft u hier vragen over?

Via de contactpagina kunt u ons eenvoudig bereiken.