Kennispartners | Kennis van de leveranciers - ICTinformatiecentrum.nl

Kennispartners

Leveranciers van kennis, tips en adviezen

Aan de boeken, whitepapers, checklists, online informatie en andere media van het ICT informatiecentrum over de toepassing, selectie en implementatie van ICT oplossingen werkt een groot aantal kennispartners mee. Kennispartners zijn altijd als IT specialist, consultant, leverancier of op een andere wijze professioneel betrokken bij het thema waarover zij een bijdrage leveren. Op geen enkele manier hebben kennispartners invloed op de definitieve samenstelling van een kennisproduct. Hierin blijft het ICT informatiecentrum altijd volledig onafhankelijk.

Kennispartner worden

Bent u zelf IT specialist en heeft u waardevolle tips en adviezen of een interessante visie rond de onderwerpen waarover het ICT informatiecentrum kennis en informatie publiceert? Dan leren wij u graag kennen. Neem daarvoor contact met ons op en bespreek uw ideeën met één van onze medewerkers.

Bent u ICT gebruiker?

Ook als ICT gebruiker kunt u kennispartner worden. Als anderen kunnen leren van uw ervaringen met de toepassing, selectie of implementatie van ICT oplossingen, dan publiceren wij daar graag over. Neemt u hierover contact op met de Servicedesk op telefoonnummer 085 40 10 218.

Kennispartners

Een deel van onze kennispartners is hieronder vermeld.