ICT informatiecentrum - Kennis en informatie over ICT oplossingen

ICT informatiecentrum

Onafhankelijk informatieplatform voor organisaties met nieuwe ICT projecten

Het ICT informatiecentrum is met een groot aantal kennisproducten, websites en andere media sinds 2001 de meest geraadpleegde informatiebron voor organisaties met nieuwe ICT projecten. Wij zijn 100% onafhankelijk, hebben geen belang bij uw keuze van producten, diensten of leveranciers.

ICT informatiecentrum

Het ICT informatiecentrum publiceert kennis en informatie over de selectie, implementatie en toepassing van bedrijfssoftware, oplossingen voor digitale transformatie, data management en data analytics en andere IT thema’s. Met een groot aantal eigen websites, boeken, boxen, checklists, whitepapers en andere kennisproducten is het ICT informatiecentrum sinds 2001 de meest geraadpleegde informatiebron bij de keuze van IT oplossingen en de leveranciers daarvan.

Daarom het ICT informatiecentrum

Door de toenemende digitalisering en het steeds grotere belang van IT in bijna alle bedrijfsprocessen, is het nemen van goede beslissingen hierover complex en lastig. Externe partijen met eigen commerciële belangen ondersteunen bijna altijd bij ICT beslissingen, maar het management blijft eindverantwoordelijk. Met kennis en informatie in diverse vormen, helpt het ICT informatiecentrum u als manager of betrokkene bij ICT projecten bij het nemen van die verantwoordelijkheid. Tips, adviezen en visies geven u een leidraad bij selectieprocessen en implementatietrajecten. Hierdoor begrijpt u beter waarover u keuzes moet maken, hoe u deze maakt en waarom. Ons doel is om u optimaal te helpen in uw streven naar de hoogst haalbare kwaliteit van selectieprocessen en implementatietrajecten, met optimaal werkende ICT oplossingen als resultaat.

Onafhankelijk

Het ICT informatiecentrum is volledig onafhankelijk. Er bestaat geen enkel belang bij de keuze van een ICT oplossing of leverancier. Ons platform is toegankelijk voor iedere zakelijke ICT gebruiker en ICT aanbieder. Al sinds de introductie van onze eerste websites en informatieproducten over softwareselectie, worden onze initiatieven gekopieerd door partijen met eigen commerciële belangen. Het gaat hen om het verkopen van hun producten of diensten. Daarom benadrukken wij dat het ICT informatiecentrum geen ICT oplossingen of adviesdiensten levert, volledig autonoom is en alle informatie, tools en initiatieven zelfstandig ontwikkelt en aanbiedt.

Partners

Voor actuele, specialistische en praktijkgerichte informatie maakt het ICT informatiecentrum gebruik van de kennis en expertise van externe specialisten. Als kennispartner of informatiepartner leveren zij betrouwbare informatie die u helpt bij het zo goed mogelijk uitvoeren van uw projecten.

Websites van het ICT informatiecentrum

Meer informatie

Zoekt u een ICT oplossing of informatie daarover? Leg hier contact met de Servicedesk van het ICT informatiecentrum of bel direct 030 227 21 20. Wij helpen u graag.

U vindt ook meer informatie via de veelgestelde vragen.