Wat gaat u hierna ontvangen? - ICTinformatiecentrum.nl

Wat gaat u hierna ontvangen?

Zodra wij de gevraagde informatie van u hebben ontvangen en beoordeeld (STAP 1), gaan wij aan de slag. Voor verificatie van uw aanvraag, bellen wij u eerst nog. Dat duurt maar een paar minuten.

STAP 2 – KENNIS EN INFORMATIE

U krijgt toegang tot online informatie, stappenplannen, checklists en unieke door het ICT informatiecentrum samengestelde (e)boeken. Waaronder ‘Komt een CEO bij de IT-dokter’, Handboek Softwareselectie, boeken over de software die u zoekt en de selectie daarvan en soms tijdelijk aangevuld met een extra boek over IT management, digitale transformatie of datagedreven werken. U ontvangt de meeste informatie digitaal. Enkele boeken zijn fysiek beschikbaar en ontvangt u per post.

STAP 3 – SOFTWAREOPLOSSINGEN

U ontvangt informatie over vijf tot tien softwareoplossingen die aansluiten op uw bedrijfsprocessen en specifieke eisen. U ziet de verschillen, kan vergelijken, weet wie u kan helpen, krijgt antwoord op uw vragen en kan misschien al van longlist naar shortlist gaan. De informatie over softwareoplossingen, mogelijkheden, producten en eigenschappen ontvangt u van specialisten met grote kennis en ervaring op het gebied van de software die u zoekt en de selectie daarvan. Voor afstemming hierover is meestal (eenmalig) contact per telefoon of mail nodig. U weet dan zeker dat u de juiste en best passende informatie ontvangt en kunt direct aangeven of en hoe u verder geïnformeerd wilt worden.

Heeft u hier vragen over?
Bel ons gerust op 085 40 10 218. Wij geven u graag antwoord!