BPM software | Alles over de selectie - ICTinformatiecentrum.nl

BPM software

Alles over de selectie en implementatie van business Business process management

Business process management software is bijna niet meer weg te denken uit organisaties. Het ondersteunt documentatie, optimalisatie en automatisering van uw bedrijfsprocessen, waarbij uw klant altijd centraal staat. Op basis van welke criteria past het ene BPM pakket beter bij u dan het andere? Met kennis en informatie biedt het ICT informatiecentrum hulp bij het kiezen, selecteren en implementeren van BPM software.

Vraag het ons

Heeft u een specifieke vraag over business process management software, kunt u de informatie die u zoekt niet vinden of weet u niet goed wat u het best kunt aanvragen? De Servicedesk van het ICT informatiecentrum helpt u graag: 085 40 10 218.

Wat is business process management software?

BPM omvat documentatie, optimalisatie en automatisering van bedrijfsprocessen, waarbij uw klant altijd centraal staat. Het biedt inzicht in relaties tussen processen, de aansluiting en verwerking van informatie en zwakke plekken in de workflow van uw organisatie. Voor deze veranderstrategie zijn diverse soorten business process management software verkrijgbaar. Deze software zorgt onder andere voor meetbare en inzichtelijke bedrijfsprocessen, een kortere doorlooptijd, gewaarborgde kwaliteit van processen, kostenbesparing, verhoogde productiviteit van uw medewerkers en een grotere flexibiliteit van de processen en uw organisatie an sich. Meer over de keuze en toepassing van business process maangement leest u in de business process management software box, boeken, whitepapers en overige publicaties die het ICT informatiecentrum in samenwerking met business process management specialisten heeft samengesteld.

Gratis BPM software boeken

Maak gebruik van de scherpe visies, heldere tips, deskundige adviezen en praktische ervaringen van tientallen business process management software specialisten. U leest deze in de BPM software boeken die onderdeel zijn van de BPM software box. In het Handboek Softwareselectie vindt u de overzichten en checklists die u helpen bij het structureren van uw business process management software project.

Download BPM software whitepapers

Het ICT informatiecentrum publiceert een reeks whitepapers die verschillende aspecten belichten van business process management software. Bekijk hier de BPM software whitepapers die u direct kunt downloaden.

Zo vraagt u een BPM software box aan

De BPM software box kunt u gratis aanvragen aan het begin van uw business process maanagement software project. Deze bevat de basiskennis over BPM software en alle informatie over het opzetten en uitvoeren van het selectietraject. Naast boeken en whitepapers kunt u gebruik maken van informatie die is afgestemd op uw project, ontvangt u tips en adviezen van BPM software specialisten en kunt u hen – als u daar behoefte aan heeft – uw vragen stellen. U kunt de BPM software box telefonisch aanvragen via de servicedesk van het ICT informatiecentrum (085 40 10 218) of hier online.   

BPM software

Wat kunt u met business process management software?

De belangrijkste functionaliteit van business process management software is de ondersteuning en documentatie van uw bedrijfsprocessen. Business process management software ondersteunt bij het beschrijven, ontwerpen en communiceren van processen, het meten en rapporteren van de prestaties en het verbeteren van de processen. Daarnaast worden versiebeheer, distributie en bewaartermijnen van documentatie ondersteund, zodat ook dit geen tijd meer kost. Verder biedt de BPM software allerlei integraties en ondersteuning van kwaliteitsmanagement, ERP en CRM systemen, kantoorautomatisering, webshops en projectmanagement. Mocht dit alles nog niet aan de wensen van u en uw organisatie voldoen, dan zijn er nog legio maatwerk mogelijkehden.

Volg de ICT nieuwsbrief

Als u verantwoordelijk bent voor de business process management software toepassingen in uw organisatie, houden wij u via de ICT nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen die belangrijk voor u kunnen zijn. Overladen zullen wij u niet. Wij informeren u alleen over het BPM software nieuws dat van belang is. Hiermee kunt u de grote lijnen te blijven volgen en hier tijdig naar handelen. Uw mailadres is voldoende om u aan te melden voor de ICT nieuwsbrief.

aanmelden ICT nieuwsbrief

Meer business process management software

Informatie over BPM systemen krijgt u ook via diverse andere kennisproducten en websites van het ICT informatiecentrum. Lees daarom meer over BPM software op de speciale website over BPM systemen