CRM boeken | over selectie CRM systeem - ICTinformatiecentrum.nl

CRM boeken

Over de selectie en implementatie van een CRM systeem

Visies, tips en adviezen en praktijkervaringen maken uw selectie- en implementatietraject beter. Het ICT informatiecentrum publiceert deze in een reeks unieke boeken over CRM software, die gratis voor u beschikbaar zijn.

CRM boeken – los of via de CRM box

In de CRM boeken van het ICT informatiecentrum geven tientallen CRM specialisten hun waardevolle visies, tips en adviezen over de selectie en implementatie van een CRM systeem. Oriënteert u zich op een nieuw CRM systeem, dan zijn de boeken kosteloos voor u beschikbaar. U kunt de boeken los bestellen of via de CRM box. U ontvangt dan alle boeken over CRM software als onderdeel van de box. Al sinds 2001 maken grote en kleine organisaties bij de selectie van CRM software gebruik van de complete, praktische en gerichte informatie van de box. Lees hier meer over de CRM box en vraag deze aan als u een CRM project gaat starten of net gestart bent.

Boeken aanvragen

Alle genoemde boeken kunt u op twee manieren gratis ontvangen:

CRM software

CRM software

Tientallen CRM specialisten geven in het boek ‘CRM software’ hun inzichten, meningen en ervaringen rond CRM software. U leest in dit boek over de belangrijkste trends en toekomstverwachtingen. Nuttig om te weten als u nu keuzes moet gaan maken over een CRM systeem en wilt weten waar u rekening mee moet houden. Ofwel, aanraders, afraders, waarschuwingen en inspiratie, vooral waardevol als uw zoektocht naar een nieuw CRM systeem nog moet beginnen.

CRM software selectie

CRM software selectie

In deze uitgave leest u over de succesfactoren en valkuilen van de selectie en implementatie van een CRM systeem. Diverse specialisten op het gebied van CRM software geven hun ervaringen prijs en vertellen u waarom het ene CRM project probleemloos verloopt, terwijl andere projecten een en al problemen opleveren. Wat u moet doen voor een optimaal CRM selectie- en implementatietraject leest u in dit boek.

Basisboek CRM software

Basisboek CRM software

Als CRM projecten mislukken, is dat praktisch nooit te wijten aan falende techniek of haperende software. Menselijke factoren zijn daar meestal bepalend voor, zoals de organisatie zelf, ontbrekende procedures, een slecht gedefinieerd salesproces, genegeerde eisen en wensen van de huidige gebruikers of gebrekkige communicatie tijdens de selectie en implementatie van het CRM systeem. Dit boek toont u herkenbare omstandigheden, beslissingen en gebeurtenissen die bepalend worden voor het succes van uw CRM project. De basis bij selectie van CRM software.

Handboek softwareselectie

Handboek softwareselectie

Dit boek neemt u fase voor fase mee in alle stappen van het selectieproces van een CRM systeem, vanaf de voorbereiding tot en met de implementatie. In een duidelijke structuur confronteert het boek u met de keuzes die u als (mee)beslisser in een CRM project gaandeweg het selectieproces moet maken. Inclusief overzichten, checklists en uitleg. Al meer dan 16 13 jaar lang het basisboek bij de selectie van bedrijfssoftware.

Haal alles uit uw software projecten

Haal alles uit uw software projecten

Het implementeren van een CRM systeem wordt vaak gezien als een technisch project. Als het met CRM projecten misgaat, is dat echter eerder te wijten aan organisatorische factoren, dan aan falende techniek. Het is dus verstandig om juist ook alle aandacht te besteden aan zogenaamde ‘human factors’. Dit boek opent uw ogen voor hele praktische situaties, keuzes en gebeurtenissen die het verschil kunnen bepalen tussen een goed werkend of hopeloos falend CRM systeem.

Op de ICTboekensite.nl vindt u alle door het ICT informatiecentrum samengestelde CRM boeken.