HRM software | Alles over HRM - ICTinformatiecentrum.nl

HRM software

Alles over de selectie en implementatie van HRM software

Met HRM software automatiseert u administratieve processen rondom personeel. Het ICT informatiecentrum biedt u kennis en informatie waarmee u betere keuzes kunt maken en weet hoe u een HRM softwareproject optimaal organiseert en uitvoert.
 

Als u zich oriënteert …

Begin uw oriëntatie met de HRM box, voor basiskennis over HRM software en alle informatie over het opzetten en uitvoeren van een HRM selectietraject. Download de HRM software checklist en de HRM software gids en bepaal of u hulp en advies nodig heeft van een externe ICT dienstverlener.

Meer HRM oriëntatie

HRM box
HRM software boeken
HRM software gids
HRM software checklist
HRM software whitepapers
HRM software nieuwsbrief

Als u gaat selecteren …

Maak gebruik van de scherpe visies, heldere tips, deskundige adviezen en praktische ervaringen van tientallen HRM software specialisten. U leest deze in de boeken die onderdeel zijn van de HRM box. Gebruik de overzichten en checklists in het Handboek Softwareselectie, bezoek de HRM software demodag en bepaal de rol van een externe ICT dienstverlener.

Meer HRM selectie

HRM box
HRM software boeken
HRM software gids
HRM pakketselectie
HRM software nieuwsbrief

Als u gaat implementeren …

Lees in de HRM box hoe u ervoor zorgt dat HRM software leveranciers hun beloften waarmaken en planningen en budgetten nakomen. In ‘Leren van HRM software selecties’ (onderdeel van de HRM box) leest u wanneer het in deze fase fout kan gaan en hoe u dat voorkomt. De keuze van een goede implementatiepartner is belangrijk.

Meer HRM implementatie

HRM box
HRM software boeken
HRM implementatie
HRM software whitepapers
HRM software nieuwsbrief

HRM software, wat is het

Met HRM software automatiseert u alle administratieve processen rondom personeel, met betrekking tot personeelsgegevens, salarissen, contracten, pensioenen, verlof en verzuim, urenregistratie, enz. HRM software maakt de administratieve taken effectiever en efficiënter, zeker als internet daar een rol bij speelt (e-HRM, ESS en MSS). Meer over de keuze en toepassing van HRM software leest u in de boeken en publicaties die het ICT informatiecentrum in samenwerking met HRM software specialisten heeft samengesteld.