DMS gids | Vergelijk oplossingen - ICTinformatiecentrum.nl

DMS gids

Tot 2016 gaf het ICT informatiecentrum de DMS gids uit. Sinds 2017 vindt u de informatie uit de DMS gids, aangevuld met heel veel meer informatie over DMS software, de selectie en implementatie ervan in diverse boeken en whitepapers van het ICT informatiecentrum. In het softwareoverzicht op deze website en op ICTleveranciers.nl zijn de partijen vertegenwoordigd die voorheen in de DMS gids stonden. Al deze informatie is gratis voor u beschikbaar.

Complete informatie in de DMS box

Heeft u behoefte aan informatie over DMS oplossingen en aanbieders daarvan, zoekt u aanvullende informatie van DMS aanbieders, wilt u DMS software onderling vergelijken en wenst u een praktisch hulpmiddel bij het bepalen van een longlist van voor u interessante DMS oplossingen, maak dan gebruik van de gratis DMS box. Hierin heeft het ICT informatiecentrum alle informatie over de selectie van een DMS oplossing voor u gebundeld.

Heeft u vragen over de DMS box of wilt u eerst meer weten, lees dan meer over de DMS box of bel de servicedesk op 085 40 10 218.