TMS gids | Presentatie van oplossingen - ICTinformatiecentrum.nl

TMS gids

Tot 2016 gaf het ICT informatiecentrum de TMS gids uit. Sinds 2017 vindt u de informatie uit de TMS gids, aangevuld met heel veel meer informatie over TMS software, de selectie en implementatie ervan in diverse boeken en whitepapers van het ICT informatiecentrum. In het software overzicht op deze website en op ICTleveranciers.nl zijn de partijen vertegenwoordigd die voorheen in de TMS gids stonden. Al deze informatie is gratis voor u beschikbaar.

Complete informatie in de TMS box

Heeft u behoefte aan informatie over TMS oplossingen en aanbieders daarvan, zoekt u aanvullende informatie van TMS aanbieders, wilt u TMS software onderling vergelijken en wenst u een praktisch hulpmiddel bij het bepalen van een longlist van voor u interessante TMS oplossingen, maak dan gebruik van de gratis TMS box. Hierin heeft het ICT informatiecentrum alle informatie over de selectie van een TMS oplossing voor u gebundeld.

Heeft u vragen over de TMS box of wilt u eerst meer weten, lees dan meer over de TMS box of bel de servicedesk op 085 40 10 218.