WMS gids | Oplossingen van leveranciers - ICTinformatiecentrum.nl

WMS gids

Tot 2016 gaf het ICT informatiecentrum de WMS gids uit. Sinds 2017 vindt u de informatie uit de WMS gids, aangevuld met heel veel meer informatie over WMS software, de selectie en implementatie ervan in diverse boeken en whitepapers van het ICT informatiecentrum. In het softwareoverzicht op deze website en op ICTleveranciers.nl zijn de partijen vertegenwoordigd die voorheen in de WMS gids stonden. Al deze informatie is gratis voor u beschikbaar.

Complete informatie in de WMS box

Heeft u behoefte aan informatie over WMS oplossingen en aanbieders daarvan, zoekt u aanvullende informatie van WMS aanbieders, wilt u WMS software onderling vergelijken en wenst u een praktisch hulpmiddel bij het bepalen van een longlist van voor u interessante WMS oplossingen, maak dan gebruik van de gratis WMS box. Hierin heeft het ICT informatiecentrum alle informatie over de selectie van een WMS oplossing voor u gebundeld.

Heeft u vragen over de WMS box of wilt u eerst meer weten, lees dan meer over de WMS box of bel de servicedesk op 085 40 10 218.