Disclaimer - ICTinformatiecentrum.nl

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op alle websites en publicaties (hierna: media) van het ICT informatiecentrum. Door deze media te gebruiken, stemt u in met deze disclaimer.

Het ICT informatiecentrum aanvaardt geen verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor:

  • Beslissingen die u neemt op basis van informatie in de media. Deze neemt u voor uw eigen rekening en risico.
  • Schade in welke vorm dan ook, die het gevolg is van onjuist of onvolledig vermelde gegevens in de media. Vermelde bedrijven en leveranciers van vermelde producten garanderen dat met het publiceren van door hen aan het ICT informatiecentrum verstrekte informatie er geen inbreuk wordt gedaan op rechten van derden.
  • Het gebruik van hyperlinks in de media van het ICT informatiecentrum. Het weergeven van hyperlinks betekent niet dat op of via de websites waarnaar de hyperlinks verwijzen aangeboden informatie, producten of diensten door het ICT informatiecentrum worden aanbevolen.
  • Wijzigingen aan de websites, zonder voorafgaande waarschuwing.
  • Gevolgen van virussen of problemen met de beveiliging van onze media.
  • Directe en indirecte immateriële of gevolgschade die op welke manier dan ook het gevolg is van het onderscheppen, misbruiken of wijzigen van berichten die u per e-mail aan het ICT informatiecentrum stuurt.

Op de websites en publicaties van het ICT informatiecentrum is het Nederlands recht van toepassing. Persoonlijke gegevens verstrekt of verzameld via of in verband met deze websites zullen uitsluitend worden gebruikt overeenkomstig het privacy statement van het ICT informatiecentrum.

De voorwaarden van de disclaimer kunnen te allen tijde gewijzigd worden en treden in werking nadat deze gepubliceerd zijn op deze website.